• home
  •  » nieuws
  •  » Startkit voor een fit hoofd in 2018!

Startkit voor een fit hoofd in 2018!

Schenk deze startkit vol met inspirerende tips, boeiende getuigenissen, verrassende verhalen en een uniek kaartspel om het nieuwe jaar met een fit hoofd te starten.

In de box zitten het boek ‘Gezond van Geest, 175 knipogen’, het kaartspel ‘Open kaart, Gezond van Geest’ en het kinderverhaal Sterre.
Het hele pakket, samen met een 5-tal wenskaarten is verkrijgbaar voor 25 euro.

Je kan de producten ook apart kopen door ze te bestellen via de website http://www.bijzondergewoon.be

 

Inspiratieboek ‘Gezond van Geest – 175 knipogen’.

Geestelijke gezondheid is een zaak van ieder van ons en van elke dag. Dit inspiratieboek wil hierbij helpen.
De 175 knipogen in dit boek zijn knipogen over die bijzonder gewone dingen die ons ‘gezond van geest’ doen leven.
Samen zorgen voor een gezonde geestelijke omgang met onszelf en de anderen, kan immers onze weerbaarheid verbeteren en psychisch lijden voorkomen of verminderen.

>> Neem hier alvast een kijkje in het boek.

Kaartspel ‘Open kaart, Gezond van Geest’.

‘Open kaart, gezond van geest’ is een uniek kaartspel dat de spelers op een vlotte en aangename manier laat nadenken over hun lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden en over het thema ‘Met zorg omgaan met jezelf’.

Het spel wordt in 3 groepen gespeeld.  Dit kan in gezinsverband, met vrienden of in verenigingsverband. Het spel is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en er is geen voorkennis van de geestelijke gezondheidszorg vereist.

Kinderverhaal ‘Sterre’ (inclusief cd Sterrelied)

Het zou mooi zijn als kinderen zich goed in hun vel voelen. Het zou fijn zijn als ze voor elkaar zorgen en ook hulp durven vragen. Het zou goed zijn als ze weten dat je kan vallen, maar ook weer kan opstaan.
Zo ontstond het idee van een verhaal met een sterretje in de hoofdrol.
Een ster die op avontuur naar de aarde wil! Het wordt een vallende ster die geen perfecte landing maakt! Misschien is er wel een hoekje van haar af! En dat maakt haar bijzonder gewoon bijzonder!
>> Neem hier alvast een kijkje in het boek.

laatste nieuws