Inleefmomenten
Als Asster nemen we deel aan de campagne ‘ikgaervoor.be’. Deze sensibilisatiecampagne heeft tot doel om studenten maar ook werkenden die op zoek zijn naar een andere uitdaging, de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de zorgsector en de veelheid aan tewerkstellingsmogelijkheden.
Standaard bieden we een interview/gesprek aan met medewerkers uit een bepaalde discipline, met een vakgroepverantwoordelijke of leidinggevende en waar mogelijk een rondleiding op een dienst of binnen het ziekenhuis. Een dagje ‘meelopen’ of andere korte ‘observatie is geen optie.
Inschrijven voor een inleefmoment kan via: https://www.ikgaervoor.be/inleefmoment

Wil je toch meer ervaren wat werken binnen Asster kan betekenen, durf dan de sprong te wagen en wordt vrijwilliger.

Vrijwilligerservaring als brug naar opleiding of stage
Vrijwilligers zijn onmisbaar in Asster. Iedere vrijwilliger maakt het verschil voor onze patiënten en bewoners. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een beetje tijd vrij maken en hun passie en talenten met ons willen delen. Het biedt jou ook een mooie kans om de organisatie en bepaalde afdelingen of juist doelgroepen te leren kennen en zo ook voor jezelf te kijken wat jouw hart sneller doet kloppen en jouw geest uitdaagt.
Je wordt bij ons geselecteerd als vrijwilliger en samen met jou wordt bepaald wat jouw precieze taakinvulling zal zijn. Op basis hiervan wordt dan een vrijwilligerscontract opgesteld. Inschrijven voor een vrijwilligerservaring kan via deze link.  
Voor vragen kan je terecht bij Romina Buto, coördinator vrijwilligerswerk Asster, romina.buto@asster.be of 011/78 88 40.