• home
  •  » ik ben student/stagiair

Ontdek Asster - welkom op onze stagepagina 

Hallo
eerst en vooral WELKOM op deze pagina.
Fijn dat je aan het verkennen bent of al gekozen hebt voor Asster als als jouw stagepartner!
Asster is een organisatie in beweging, een organisatie waar we vanuit zorg en zorgondersteuning, dag in/dag uit inzetten op goede zorg voor patiënten, bewoners en medewerkers.
En daar ga jij hopelijk mee deel van uitmaken!

Asster wil een lerende organisatie zijn en dat kan volgens ons alleen maar door jong talent en enthousiaste starters een kans te geven.
In ons ziekenhuis en PVT is er een ruim aanbod van gespecialiseerde zorg. Hierdoor kunnen we studenten uit zorggerichte studiedomeinen laten kennismaken met het werken binnen hun eigen discipline maar dan wel in een multidisciplinair kader. Daarenboven krijgen studenten de mogelijkheid om met diverse doelgroepen binnen specifieke behandeltrajecten en therapeutische klimaten te werken.
Onze patiënten - en bewonerszorg wordt dan weer ondersteund door verschillende diensten die elk over een specialiteit beschikken zoals technische dienst, IT, onthaal & patiëntenadministratie, personeelsdienst, onderhoudsdienst, enz. Ook binnen deze diensten kan je werken vanuit je eigen domein/vakkennis en ervaren hoe je van daaruit een steentje bijdraagt aan het welzijn van anderen.

Win-win dus:
wij bieden jou een gamma aan diensten/afdelingen/doelgroepen waar jij aan de slag kan. Een enthousiast team met inspirerende professionals om jou te coachen krijg jij er bovenop. Jij biedt ons een frisse, kritische en lerende blik op onze werking en hopelijk een kans om je later als collega te mogen verwelkomen.

Ontdek op deze pagina volgende items:

1. Stagemogelijkheden in Asster

2. Voorbereiding van jouw stage in Asster

3. Do's and dont's bij onderbreking/schorsing stage

4. Groeikansen: alternatieve trajecten via inleefmomenten en vrijwilligerservaring 

5. Getuigenissen